суп Рамен в казані на багатті з свинини

Як приготувати смачний суп Рамен в казані на багатті з свинини рецепт простий.

Інгредієнти

(на 6 порцій)
свинячі Кістки 800гр
Свиняча грудинка 1.200 кг
Цибуля ріпчаста 3шт
Чєснок 2 головки
Перець Чилі 1шт
Гриби Шитаке 150гр
Соєвий соус 500мл
Яйця 8шт
Зелена цибуля 100гр
Імбир 50гр
паста Місо 100гр
Листи норі
Сіль, перець, спеції, кунжут

суп Рамен в казані на багатті з свинини покроковий рецепт

1. Промити добре кістки і поставити віриться на 30 хв. Поки відварюються кістки маринуємо яйця. Відварити яйця, що б жовток був рідкий (6 хвилин в окропі) В глибоку посуд, вливаємо 200 гр соєвого соусу і вода 100 мл, цукор. Добре розмішуємо і кладемо зварені яйця. Залишаємо маринуватися на 4 години. Зливаємо брудний бульйон, і знову промиваємо кости.

2. В казан з кістками додаємо цибулю, часник, перець чилі, імбир, гриби, соєвий соус, паста місо, зелений лук. Ставимо на малий вогонь і варимо 5 годин. Після трьох годин солимо за смаком. Поки готується бульйон, готуємо м’ясо. Обволікає свинячу грудинку в спеціях і скручуємо в рулет. Готуємо на вугіллі приблизно 45 хв-1 годину. Розрізаємо готове м’ясо і карамелізуем в сковороде.

3. Як? Розповідаю! У сковороду наливаємо соєвий соус, цукор, імбир. Як тільки закипіло, кладемо м’ясом і поступово, не часто, перевертаємо, поки вся рідина не піде. Локшину відварити заздалегідь, добре промити під водою. Наріжте все заздалегідь, що б було зручніше збирати наш Рамен.

4. Послідовність:
1. Кладемо в тарілку локшину
2. Викладаємо слайсы м’яса
3. Однією яйце
4. Зварені гриби шитаке
5. Листи норі
6. Наливаємо бульйон
7. Кунжут (обов’язково обсмажений)
8. Дрібно нарізаний зелений лук.

Відео рецепт 👇