Щі з квашеної капусти з грибами

Як смачно зробити Щі з квашеної капусти з грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готувала такі щи перший раз. Нам усім дуже сподобалися. Я варила без м’яса, але за бажанням можна приготувати на курячому бульйоні. Звичайно ж, смачніше буде з лісовими грибами. Але у мене були печериці

Інгредієнти

Інгредієнти на 3-х літрову каструлю 👇
Печериці – 500 г
Картопля – 500 г
Квашена капуста – 300 г
Цибуля – 1 шт
Часник – 4 зубчики
Раст.олія для смаження – 2 ст. л
Вода – 2,5 л
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 2 шт
Петрушка

КБЖУ на 100 г 20/1/1/3

Щі з квашеної капусти з грибами покроковий рецепт

1. Картоплю нарізати кубиками і закинути в каструлю з водою варити. На суху сковороду викласти печериці, нарізані пластинками. Смажити до випаровування жидкости.

2. Потім налити олію і обсмажити до золотистого кольору. Додати подрібнену цибулину, смажити до золотистого кольору цибулі. Коли картопля звариться додати в каструлю квашену капусту і гриби з луком.

3. Посолити, кинути лавровий лист і варити 5 хвилин. Потім додати подрібнений часник і петрушку, дати закипіти і можна вимикати. Подавати зі сметаною. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇