Зимовий суп солоних огірків і мясом

Дуже зимовий суп – насичений, ароматний, чоловіки просто в захваті! 1 січня це відмінний варіант для утилізації м’ясних тарілок😁✋🏻 Як зробити Зимовий суп солоних огірків і м’ясом рецепт простий.

Інгредієнти

✔️2-3 літра яловичого або курячого бульйону залежно від бажаної густоти супу, я беру 2 літри
✔️250 гр бочкових солених огірків
✔️200 гр черемші (солоної та маринованої) якщо немає, замініть на дод порцію огірків
✔️маслини без кісточок жменю
✔️каперси 1 ст л (за бажанням)
✔️цибуля ріпчаста 1 кг (саме стільки)
✔️томатна паста 80 гр + 1 ст ложка цукру
✔️400 гр м’ясні копченості в мене : грудинка, сосиски, карбонат, буженина, курка гарячого копчення, сервелат – беріть 6 видів мінімум що знайдете
✔️сердечка курячі сирі 500гр
✔️зелень 1 пучок
✔️сіль, перець за смаком, я додала ще 1 ст л цукру для балансу
✔️для подачі сметана, філе лимона

Зимовий суп солоних огірків і м’ясом покроковий рецепт

1. сердечка зачистити від згустків крові всередині, видалити клапани, зварити до готовності, приблизно 40-50 хв, посолити. огірки нарізати невеликими кубиками, залити водою, щоб покрити і тушкувати 50-60 мин.
2. цибулю на рослинній олії карамелизовать протягом 40-60 хв, додати пасту і цукор, обсмажити 5 хв., долити бульйону чи води, протушкувати кілька хвилин. копченості нарізати кубиками завбільшки з кубики огірків, каперси порубати, черемшу дрібно порубить.
3. до бульйону відправити сердечка, огірки, черемшу, оливки і каперси, засмажку. Як закипить-проварити 7-10 хвилин, додати зелень, як закипить 1 хв і вимикаємо. суп наполягаємо 15-20 хвилин. подавати з лимоном без шкірки, сметаною і зеленью!