Японський салат Кіото з куркою, пекінською капустою, огірком і омлетом

Як зробити смачний Японський салат Кіото з куркою, пекінською капустою, огірком і омлетом простий рецепт.

Інгредієнти

• пекінська капуста 🥬 150гр
• огірок 🥒 200гр
• цибуля зелена 40гр
• куряче філе відварне 300гр

Для омлету:
• яйце куряче 2шт
• соєвий соус 1ст.л
• цукор трохи
• лимонний сік 1ч.л
• рослинна олія для смаження

Для заправки:
• оливкова олія 80мл
• соєвий соус 3ст.л
• мед 1 ст. л
• сік лимона 1ст.л
• кунжут для прикраси

Японський салат Кіото з куркою, пекінською капустою, огірком і омлетом покроковий рецепт

1. Куряче філе відварне, капусту, огірок 🥒, цибулю зелений нарізаємо. Всі інгредієнти додаємо в глибоку миску.

2. Робимо омлет, два яйця, соєвий соус, цукор, сік лимона, збиваємо і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін. Готовий омлет нарізаємо пластинами, в закручуємо рулет.

3. Робимо заправку, оливкову олію, соєвий соус, мед, сік лимона, змішуємо. Заправляємо Салат соусом, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо викладаємо на тарілку, додаємо прикрашаємо омлетом, посипаємо кунжутом. Приємного апетиту 😋.

Відео рецепт 👇