Рибний суп вуха з горілкою

Як зробити смачний Рибний суп вуха з горілкою рецепт простий. Смачна юшка на вогнищі від тата!

Інгредієнти

✅Риба (У нас товстолоб, судак і короп)
Щоб юшка вийшла смачною беріть рибу вагою не менш як 2,5 кг
✅картоплю
✅Цибулю побільше
✅Сіль
✅Помідори
✅Лавровий лист
✅Зелень петрушки і базиліка
✅Горілка-100 мл ( у нас домашній коньяк)

Рибний суп вуха з горілкою покроковий рецепт

1. У киплячу воду кидаємо картоплю дрібно нарізаний. Кип’ятити до готовності. Додати нарізану цибулю, дрібно нарізані помидоры.
2. Потім відправляємо голови. Кип’ятимо кілька хвилин додаємо решту рибу. У цей момент вуха потрібно посолити. Риба майже готова додати зелень і лавровий лист. Додати горілку. ⠀
3. В кінці взяти цурку і протушкувати у вусі кілька секунд для того,щоб з’явився запах димку!👌 ⠀ Смачна,ароматна юшка готова! ⠀ Приємного вам апетиту!

Відео рецепт 👇