Суп з локшиною і капустою по-корейськи

Як смачно зробити Суп з локшиною і капустою по-корейськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

50 г локшини
1 цибулина 75 р
1 великий зубок часнику
100 г бекону або будь-якого м’ясного фаршу
150 г капусти
50 г свіжих печериць
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. соусу теріякі
1 ст. л. кетчупу
2-3 ч. л. солодкого соусу чілі
0,5 л бульйону (використовувала розчинна)
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
порошок солодкої паприки
сіль, перець

Суп з локшиною і капустою по-корейськи покроковий рецепт

1. Поставити варити локшину. У казанчике на рослинній олії обсмажити нарізані дрібними кубиками цибулю і бекон. Капусту нарізати кубиками, додати в сковороду, підсолити, перемішати. Додати дрібно нарізаний часник, перемішати. Готувати до усадки, влити соєвий соус, готувати, помішуючи, до випаровування жидкости.
2. Додати кетчуп, соус теріякі, соус чилі, порошок паприки, довести до кипіння. Влити гарячий бульйон, довести до кипіння, додати нарізані пластинками печериці, довести до кипения.
3. Крохмаль розвести в 1 ст. л. води, влити в суп, розмішати, довести до кипіння. З локшини злити воду, додати локшину в суп, довести до кипіння, приправити за смаком. Смачно до одури!!!