Французька курячий суп Потофе

Як зробити смачний Французький курячий суп Потофе рецепт простий від Просто Кухня.

Інгредієнти

на 5 порцій:

Стегно куряче 5 шт.
Часник 2 зубчики
Чебрець 2 гілочки
Лавровий лист 1 літ
Запашний перець 5 зерен
Зітхання 2 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Картопля 4 шт.
Ріпа 2 шт.
Томати 4 шт.
Петрушка з гілками пучок
Сіль/ перець за смаком
Масло рослинне для обсмажування овочів 20 гр.

Французька курячий суп Потофе покроковий рецепт

1. 1. Першим ділом потрібно зварити бульйон з гомілки, вода повинна бути холодною.
Я використовую курячі стегенця від Петелинки. Довіряю бренду, Петелинка вже 20 років на ринку, не використовує добавки і Е у своїй продукції.
2. Як тільки вода закипіла, потрібно зменшити вогонь і варити при слабкому кипінні.
3. Додаємо в бульйон гілочки петрушки, лавровий лист, часник, духмяний перец.

2. 4. Не забуваємо знімати пінку, щоб бульйон був прозорим.
5. Овочі чистимо і нарізаємо великими кубиками.
6. Обсмажуємо овочі на вершковому маслі.
7. У помідорів надрізаємо шкірку кладемо в гарячий бульйон на минуту.

3. 8. Дістаємо помідори, знімаємо шкірку і нарізаємо крупно.
9. Як овочі підсмажилися знімаємо їх з вогню.
10. Готовий бульйон проціджуємо і додаємо в нього обсмажені овочі, сіль і перець.
11. Через хвилин 20 кладемо наші готові гомілки, томати, і зелень.

Відео рецепт 👇