Крем суп з креветками, плавленим сиром, вершками і курячим бульйоном

Як смачно зробити Крем суп з креветками, плавленим сиром, вершками і курячим бульйоном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У таку сніжну морозну погоду неймовірно смачний гарячий суп дуже до речі.

Інгредієнти

Бульйон курячий – 500 мл
Креветки тигрові – 250 гр.
Картопля – 2 шт. середніх
Цибуля ріпчаста – 1/2
Морква – 1/2 шт.
Часник – 1 зубчик
М’який плавлений сир – 200 гр.
Вершки 20% – 100 мл
Вершкове масло -1 ст. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Сіль, перець – за смаком

Крем суп з креветками, плавленим сиром, вершками і курячим бульйоном покроковий рецепт

1. очищаємо Овочі, дрібно нарізаємо. У каструлі з товстим дном розтоплюємо вершкове і рослинне масло. Обсмажуємо овочі 7 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи додаючи їх по черзі: спочатку цибулю і моркву, потім картоплю і часник. ⠀
2. Від панцира і кишкової вени креветки, перемішуємо, обсмажуємо креветки до рожевого кольору. ⠀
3. Далі додаємо плавлений сир з ванночки (типу Віоли), перемішуємо, вливаємо вершки і бульйон, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо суп близько 15 хвилин до готовності всіх овочів. ⠀
4. Готовий суп пробиваємо блендером (ОБЕРЕЖНО! ГАРЯЧЕ!) ⠀ Готовий суп прикрашаємо заздалегідь смаженими креветками. Приємного апетиту! Це неймовірно вкусно!