Гороховий суп з мясом і копченостями

Як зробити суп Гороховий з м’ясом і копченостями рецепт простий!👌💣 Ділюся своїм рецептом приготування цього дуже популярного супу!👍🏻 У нашій родині дуже люблять цей суп!👌

Інгредієнти

Горох-2 ст.
Вода- ~ 3-3,5 л
М’ясо-500 р
Будь-які копченості-500 г ( у мене корейка та балик)
Картопля-6-8 шт.
Лук-2 середніх
Морква – 1 велика

Гороховий суп з м’ясом і копченостями покроковий рецепт

1. Горох залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну і додати м’ясо. Кип’ятити до готовності м’яса і гороху. Тим часом на міксі рослинного і вершкового масел обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву і все разом обжарить.

2. Додати нарізані копченості і протушкувати 2 хвилини. М’ясо витягнути з бульйону і додати картоплю. Кип’ятити до готовності картоплі. Додати обсмажені овочі з копченостями і м’ясо, нарізане на кусочки.

3. Прокип’ятити кілька хвилин! Подавати з сухариками! ⠀ Приємного вам апетиту!

Відео рецепт 👇