Домашня крихта з мовою на квасі як в ресторані

Домашня Окрошка з мовою на квасі як в ресторані простий рецепт 🔥 Я не любитель окрошки, але після ресторану white rabbit, змінила свою думку про неї. Вся фішка в нарізці і базі 🔥🔥 просто фантастика. А коли відкрила ютуб, з’ясовано , що і шеф Івлєв готує так само🔥🔥🔥 І дійсно, почитала різних шефів, від способу нарізки залежить смак і всі рекомендують саме терти овочі 🔥 Дівчатка, раджу спробувати всім 💪🏻

Інгредієнти

База:
Квас-1 л
Гірчиця французька – 1 год л
Хрін – 1 год л
Жовток – 2 шт
Сіль, перець за смаком
Гілочка нарізаного кропу

Окрошка
Редис 5 шт
Огірок 1 шт
Білок -2 шт
Картопля відварна – 1 шт
Кріп – пучок
Язик відварний або яловичина або курка-200 г
Цибулю і яйце для подачі

Домашня крихта з мовою на квасі як в ресторані покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для бази збиваємо до об’єднання. Всі овочі і білок для окрошки трьом на терке.

2. М’ясо ріжемо тонко, кріп дрібно. Викладаємо порційно. Подаємо окремо окрошку і базу і потім заливаємо на столе.

3. Будь-яке блюдо вимагає шоу 🔥 Чоловік був у захваті, сказав, що в ресторан можна не ходити 😂

Відео рецепт 👇