Гарбузовий суп пюре з креветками

Як зробити Гарбузовий суп пюре з креветками рецепт простий 😍 Я його багато де пробувала в закладах, самих різних. Будинку вийшов набагато смачніше🔥 Він неймовірний!!

Інгредієнти

600 г гарбуза
2 середні цибулини
1 велика морква
3 з часнику
200-300 г води або бульйону
200-300 г креветок
Оливкова і вершкове масло
Сіль, перець за смаком

Гарбузовий суп пюре з креветками покроковий рецепт

1. Гарбуз печемо при 190° на 15-25 хвилин, залежить від самої гарбуза. Яку гарбуза я використовувала можна подивитися в актуальному «ОЗОН і ін» Креветки приправляємо сіллю, перцем, італійськими травами, трохи масло і смажимо пару хв. Дуже швидко готовятся.

2. Окремо в каструлі на невеликій кількості оливкової олії з вершковим смажимо цибулю, моркву майже до готовності. Додаємо гарбуз через 15-20 хв, можна її доварити з ними.

3. Заливаємо водою і варимо до готовності овочів. Рідина регулюється за смаком і бажаної консистенции.

4. Пробиваємо все блендером, пробуємо на сіль. Подаємо, можна вершків для прикраси. Зверху креветки і сухарей.

Відео рецепт 👇