Гарбузовий крем-суп з куркою

⠀ Ніжна кремова текстура супу і куряче філе, хіба не смакота? ⁣⁣⠀ Як зробити Гарбузовий крем-суп з куркою рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:⁣⁣⠀
588.0/34.1/20.1/64.8⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Інгредієнти:⁣⁣⠀
Гарбуз – 340 г⁣⁣⠀
Цибуля – 1/2 шт⁣⁣⠀
Часник – 1 зубчик⁣⁣⠀
Лавровий лист – 2 шт⁣⁣⠀
Чебрець – 2 гілочки⁣⁣⠀
Оливкова олія – 1/2 ст л⁣⁣⠀
Курячий бульйон – 200 мл⁣⁣⠀
Вершки 10% – 100 мл⁣⁣⠀
Відварна грудка – 100 г⁣⁣⠀
Хліб – 50 г⁣⁣⠀
Гарбузове насіння – 5 г⁣⁣⠀
Сіль і перець – за смаком⁣⁣⠀

Гарбузовий крем-суп з куркою покроковий рецепт

1. Гарбуз розрізати, видалити кісточки, зняти шкірку і нарізати на великі кубики. Цибулю нарізати довільно.⁣⁣⠀ Викласти овочі на деко і скропити оливковою олією. Видавити часник, додати лаврове листя і гілочки чебрецю.⁣⁣⠀
2. Відправити розігріту духовку на 30 хвилин при 180°.⁣⁣⠀ Тим часом відварити куряче філе, скибочка хліба нарізати кубиками і обсмажити на сухій сковороді. ⁣⁣⠀ Готову гарбуз пробити заглибним блендером, головне не забути прибрати лаврове листя і тимьян.
3. Влити бульйон, при бажанні, якщо подобається суп більш рідкої консистенції, додати більше бульйону.⁣⁣⠀ Поставити на слабкий вогонь, влити вершки, довести до кипіння і додати спеції.⁣⁣⠀
4. При подачі в тарілку викласти розділене на волокна куряче філе, влити крем суп, прикрасити сухариками, насінням, і бальзамічний кремом.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇