⠀ Ніжна кремова текстура супу і куряче філе, хіба не смакота? ⠀ Як зробити Гарбузовий крем-суп з куркою рецепт простий.
Інгредієнти
КБЖУ на всю порцію:⠀
588.0/34.1/20.1/64.8⠀
⠀
Інгредієнти:⠀
Гарбуз – 340 г⠀
Цибуля – 1/2 шт⠀
Часник – 1 зубчик⠀
Лавровий лист – 2 шт⠀
Чебрець – 2 гілочки⠀
Оливкова олія – 1/2 ст л⠀
Курячий бульйон – 200 мл⠀
Вершки 10% – 100 мл⠀
Відварна грудка – 100 г⠀
Хліб – 50 г⠀
Гарбузове насіння – 5 г⠀
Сіль і перець – за смаком⠀
Гарбузовий крем-суп з куркою покроковий рецепт
1. Гарбуз розрізати, видалити кісточки, зняти шкірку і нарізати на великі кубики. Цибулю нарізати довільно.⠀ Викласти овочі на деко і скропити оливковою олією. Видавити часник, додати лаврове листя і гілочки чебрецю.⠀
2. Відправити розігріту духовку на 30 хвилин при 180°.⠀ Тим часом відварити куряче філе, скибочка хліба нарізати кубиками і обсмажити на сухій сковороді. ⠀ Готову гарбуз пробити заглибним блендером, головне не забути прибрати лаврове листя і тимьян.
3. Влити бульйон, при бажанні, якщо подобається суп більш рідкої консистенції, додати більше бульйону.⠀ Поставити на слабкий вогонь, влити вершки, довести до кипіння і додати спеції.⠀
4. При подачі в тарілку викласти розділене на волокна куряче філе, влити крем суп, прикрасити сухариками, насінням, і бальзамічний кремом.⠀
Відео рецепт 👇