Гарбузовий вершковий суп-пюре з грінками

Як смачно зробити Гарбузовий вершковий суп-пюре з грінками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Картопля 2 шт.
Гарбуз, трошки більше картоплі
Моркву 1/3
Цибулю 1/2
Вершки 30 мл
Вершкове масло 30 гр
Спеції за смаком
Для прикраси: грінки і суміш насіння

Гарбузовий вершковий суп-пюре з грінками покроковий рецепт

1. Картоплю, гарбуз і моркву нарізаємо кубиком і ставимо варити. В цей час розігріваємо сковороду і тушкуємо цибулю з вершковим маслом до прозорості. Коли вода з овочами закипить, додаємо туди цибулю і специи.
2. Варимо все разом до м’якості овочів. Далі зливаємо воду, перекладаємо овочі в чашу блендера, додаємо вершки і збиваємо до однорідної консистенції пюре.
3. Грінки я приготувала заздалегідь. Нарізала хліб кубиками, додала оливкову олію і італійські трави, подрумянила на сухій сковороді. Так само можна зробити в духовке.