Грибний суп пюре з плавленого сиру, картоплі і вершків

У грибний суп-пюре можна закохатися з першої ложки і на завжди ❤️ Перший раз варила цей суп в Чорногорії рецепт був у сторіс, багато повторили і всім сподобалося. Як зробити Грибний суп пюре з плавленого сиру, картоплі і вершків рецепт простий.

Інгредієнти

Залишаю рецепт тут (пропорції приблизно)
3 літри води або бульйону
2 шт не великі цибулини
1 шт морква
5-6 шт картоплі
сіль, спеції
200 грам вершки 30 % жирності
плавлений сир
гриби, найсмачніші та улюблені, ароматні

Грибний суп пюре з плавленого сиру, картоплі і вершків покроковий рецепт

1. У киплячу воду додати злегка обсмажену цибулю і моркву, варити 5 хв і всипати картофель.
2. Коли картопля стане м’яким, пробити все блендером, влити вершки, додати плавлений сир. І додаємо попередньо обсмажені гриби в суп.
3. Проварюємо до готовності. Додаємо сіль і спеції. При подачі на стіл можна додати сухарики і зелень. Це дуже смачно! Готуйте з удовольствием!