Гарбузовий крем суп на кокосовому молоці

Як смачно Гарбузовий крем суп на кокосовому молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Гарбуз
Часник – пару зубчиків
Ароматні трави – розмарин, орегано, чебрець. Будь прованських трав
Кокосове молоко / кокосові вершки – 150 мл
Курячий бульйон або вода ~ 500 мл
Апельсин – 1 шт
Оливкова олія
Насіння для подачі

Гарбузовий крем суп на кокосовому молоці покроковий рецепт

1. Миємо, нарізаємо гарбуз. Вибирайте гарбуз витягнутої форми, типо баттернат, з неї виходить самий смачний суп. Скроплюємо маслом, додаємо ароматні трави (які є, можна сушені: чебрець, орегано, розмарин), часник, солимо і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин – час.

2. За цей час гарбуз повністю прореветься і її можна буде легко очистити від шкірки Пробиваємо гарбуз в пюре з невеликою кількістю води або бульйону (овочевий, курячий). Доводимо до консистенції потрібно (по густоті) про допомоги бульйону/води і кокосового молока.

3. У готовий суп я додаю трохи густого гарбузового пюре, щоб консистенція не була ідеально однорідної – мені так подобається Для яскравого смаку додаємо трохи соку апельсина і цедри, перемішуємо Суп готовий, можна подавати,

Відео рецепт 👇