Вершковий суп чаудер з беконом, креветками і вершками

Як смачно зробити Вершковий суп чаудер з беконом, креветками і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 4 порції:

Бекон 100 гр
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Часник 2 зубчики
Картопля 2 шт
Вода 1,3 л
Вершки 300 мл
Кукурудза 260 гр
Сир 50 гр
8 шт Креветки

Вершковий суп чаудер з беконом, креветками і вершками покроковий рецепт

1. Обсмажуємо бекон, потім додаємо цибулю, моркву і добре засмажуємо. Потім додаємо картоплю і кукурудзу з водою з банки. Заливаємо гарячою водою або бульйоном. Накриваємо кришкою і варимо до готовності картофеля.

2. Додаємо вершки, сир і трохи подрібнюємо блендером, перебиваючи тільки частина овочів, щоб бульйон став густим. Додаємо креветки, перець і соль.

3. Викладаємо на тарілку, я прикрасив кукурудзою, смаженим беконом і кілька крапель оливкової олії, зелень на ваще розсуд. Ось такий простий, дуже смачний густий суп у вас вийде! Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇