Гарбузовий суп пюре класичний на вершках з картоплею та морквою

Як смачно зробити Гарбузовий суп пюре класичний на вершках з картоплею та морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Найшвидший і простий рецепт, які Ви точно зможете зробити з закритими очима.

Інгредієнти

Гарбуз -500гр
Картоплі – 3шт
Морква -1шт
Лук -1/2шт
Часник -1 зубчик
Вершки 100мл
Сіль, перець

Гарбузовий суп пюре класичний на вершках з картоплею та морквою покроковий рецепт

1. Обсмажуємо цибулю, терту моркву і часник на сковороді. Картоплю і гарбуз нарізаємо кубиками, додаємо сіль і варимо в каструлі з невеликою кількістю води до готовности.
2. Додаємо моркву з цибулею. Потім збиваємо блендером в пюре, наливаємо частину вершків за смаком і доводимо до кипения.
3. Мені подобається прикрашати готову страву гарбузовим насінням і залишилися вершками. Подаємо гарячим з зерновим хлібом. Приємного аппетита.