Розсольник з мясом і перловкою солоними огірками

Як смачно зробити Розсольник з м’ясом і перловкою солоними огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачний супчик. Наваристий і дуже ароматний

Інгредієнти

☑️ яловичина -500гр
☑️ картопля-3шт
☑️ цибуля -1шт
☑️ морква-1шт
☑️ солоні огірки -2-3шт
☑️ огірковий розсіл – 100мл.
☑️ помідор -1шт
☑️ перловка – 120гр
☑️ ростить масло
☑️ сіль, перець
☑️ зелень

Розсольник з м’ясом і перловкою солоними огірками покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. М’ясо промити і нарізати на шматочки. З помідорів зняти шкірку і нарізати кубиками. Огірки нарізати дрібно на кубики (або натерти на тертці). У каструлю налити трохи олії, додати цибулю і обжарить.

2. Як тільки цибуля трохи обсмажиться, додати моркву. Обсмажити. Слідом додати м’ясо, смажити 10 хв. Слідом додати помідори та огірки, протушкувати 5 хв. (На весь процес йде приблизно 40 хв). Перловку промити. Картоплю нарізати кубиками. ⠀

3. Додати перловку, картопля і огірковий розсіл. Залити окріп (обов’язково). Варити годину під закритою кришкою на невеликому вогні (дивіться по готовності). В кінці додати зелень. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇