Турецький суп Эзогелин Чорбасы

Як зробити Турецький суп Эзогелин Чорбасы простий рецепт.

Інгредієнти

червона сочевиця 0.5 ст;
рис 1ст.л;
булгур 1ст.л;
цибуля 1шт;
часник 1з;
томатна паста 1ст.л;
перцева паста 0,5 ст. л;
масло (вершкове/оливкову/топлене) 3ст.л;
сіль/перець/червоний перець.
вода 1л(4ст).

Турецький суп Эзогелин Чорбасы покроковий рецепт

1. Цибулю і часник нарізати і обсмажити на олії, потім додати томатну пасту.
2. Крупи добре промити і обсмажити 3-4 хвилини. Потім додати приправи і залити 1 літром воды.

3. Варити на малому вогні 30-40 хвилин (до готовності круп). Можна подавати з лимоном.