Японський рамен з локшиною і свининою

Рамен в японії як наш борщ. Як зробити смачний японський рамен з локшиною і свининою рецепт простий. Рецептів мільйон, так само як і різновидів. Ми з вами приготуємо швидкий рамен, щоб не стояти пів дня на кухні. Я готую рамен в антипригарній каструлі. Як же я люблю коли можна в каструлі смажити і варити. Причому смажить каструля не гірше ніж сковорідці.

Інгредієнти

На 5-6 порцій:
🐷600 г свинячої вирізки (можна 🐔курячого філе)
🐔400 г курячих стегон
🌻Масло для смаження (в ідеалі кунжутне)
💧2 л води
🦴1 кг свинячих кісток (я не використала)
🧅1-2 шт цибуля
🌙60 г очищеного імбиру
🧄4-5 зуб часнику
🌱1 пучок зеленого цибулі
🍶200-300 мл соєвого соусу
🥄60 г пасти місо

Додатково
🟩1-2 шт листа норі
🍜300 г пшеничного/яєчної локшини в сухому вигляді
🥚5-6 шт відварених яєць (на 1 порцію 1 яйце)
🌱зелений лук

Японський рамен з локшиною і свининою покроковий рецепт

1. У цибулі відрізати нижню білу частину для бульйону, а пір’я для прикраси. Ріпчасту цибулю надрізати хрест на хрест. Часник розчавити ножем. Імбир очистити від шкірки, нарізати на великі шматки. Свинячу вирізку очистити від плівки. Обсмажити на соняшниковій олії з усіх боків, додати окріп, стегна, ріпчаста цибуля, часник, імбир і зелений лук.

2. Варити 30 хв. Дістати все з бульйону. Додати 200-300 мл соєвого соусу, пасту місо. Можна ще перцеву пасту покласти. Довести до кипіння, вимкнути. Вирізку нарізати на товсті слайсы.

3. У сковороду налити олію, викласти м’ясо, налити соєвий, посипати цукром. Обсмажити з двох сторін по 2хв. Локшину відварити до готовності. Воду злити, промити під холодною водою. Збризнути маслом. Збірка. Локшина + бульйон + м’ясо + яйце + цибуля + нори.