Пряний суп із сочевиці, буряка, помідорів і картоплі

Як зробити пряний суп із сочевиці, буряків, помідорів і картоплі простий рецепт.

Інгредієнти

Сочевиця червона — 1 стакан у сухому вигляді
Буряк — 1 шт
Лук-шалот — 1 шт або інший
Морква — 1шт
Часник — 2 великих зубчики
Томати — 2 шт (без шкірки)
Картопля — 2 шт

Спеції: куркума — 1 / 2 ч. л. паприка мелена — 1 ч. л, зіра — 1/2 ч. л, перець червоний мелений — 1/2 ч. л., лавровий лист, уцхо-сунелі — 1/2 ч. л., цедра лимона — 1 ч. л., сіль гімалайська рожева за смаком

Пряний суп із сочевиці, буряка, помідорів і картоплі покроковий рецепт

1. Овочі довільно порізати на дрібні кубики, щоб швидше зварилися Буряк потерти на дрібній тертці Томати я використовувала серцевину з минулого рецепта, можна готові у власному соку або свіжі попередньо прибравши шкурку.

2. Відправити всі інгредієнти (овочі, сочевицю, спеції) в каструлю, крім солі. І залити водою (на 2 -3 см вище овочів) Довести до кипіння, зменшити вогонь і томити на повільному під кришкою щоб добре разварилось.

3. Зняти з вогню, підсолити і трохи збити блендером, залишаючи текстуру супу. Готово.

4. Подавати з рослинної сметаною або вершками, рубаною пеструшкой або кінзою і волоським орехом.

Відео рецепт 👇