Крем-суп з кабачка і брокколі

Крем-суп з кабачка і брокколі простий рецепт. Схоже зелений супчик вам припав до душі вчора, судячи тому що багато попросили рецепт) Ну а що, у спеку саме те! Взагалі я не великий любитель варити супи, але супи-пюре або крем-супи – виняток. Всі обожнюю: гарбузовий, з білих грибів, томатний, сирний 🥰 Ну і крем-суп з кабачків і брокколі влітку взагалі улюбленець. Готую зазвичай на око, але приблизно напишу скільки чого.

Інгредієнти

✔️3 середніх картоплини
✔️1 маленька цибулина
✔️1 невелике суцвіття брокколі
✔️1 молодий кабачок
✔️3 ст. л. сметани
✔️1 літр води або курячого бульйону
✔️20 г вершкового масла
✔️сіль/перець/зелень за смаком
✔️сухарики для подачі

Крем-суп з кабачка і брокколі покроковий рецепт

1. Картоплю очистити , нарізати великими кубиками, залити водою і поставити варитися. Тим часом очистити цибулю, дрібно його нарізати і пасерувати на вершковому маслі до прозрачности.
2. Потім відправити в каструлю з картоплею. Брокколі розрізати на невеликі суцвіття і додати до майже готового картоплі. Кабачок очистити від шкірки і семечек.
3. Нарізаємо дрібними шматочками і додати до інших овочів. Готувати суп ще хвилин 15. Потім зняти суп з вогню, додати сметану або вершки, сіль, перець. Усе ретельно перемолоти ручним блендером. Подавати з сухариками.