Сыроедная окрошка з редисом, огірком і зеленню простий рецепт 🌷 “Страва з запахом весни 😍 А влітку така окрошка завжди виручає в сильну спеку, коли не хочеться нічого вареного є 🤗
Інгредієнти
🍽️ На 4 великі порції.
ОСНОВА:
1 великий огірок
250 гр редиски або редьки дайкон
Великий пучок зеленої цибулі
Великий пучок свіжого кропу
⠀
СЫРОЕДНЫЙ КЕФІР:
1125 мл холодної води з холодильника
130 грам очищених насіння соняшнику
Їх потрібно замочити на ніч або змолоти в кавомолці перед приготуванням кефіру
75 мл соку лимона (можна більше 🍋 за смаком))
45 гр меду або сиропу топінамбура (я буває зовсім без підсолоджувача роблю 👍🏻)
1/2 чл мелених насіння гірчиці
Сіль за смаком
Сыроедная окрошка з редисом, огірком і зеленню покроковий рецепт
1. Все дрібно нарізаємо і перемішуємо. При бажанні огірок можна очистити від шкірки, так буде ніжніше 🙌🏻
2. Для кефіру все збиваємо в блендере.
3. Розкладаємо основу по тарілочках і заливаємо готовим кефіром 🤗