Курячий бульйон золотий

Як смачно зробити Курячий бульйон золотий простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Саме так я варю всі бульйони. Дуже ароматний, прозорий ЗАВЖДИ і ЗОЛОТИЙ! А ще в бульйону смак як з “багаття”, завдяки печені овочі.

Інгредієнти

нижче

Курячий бульйон золотий покроковий рецепт

1. Ставимо курку варитися в каструлі. В цей час на СУХІЙ сковорідці запікаємо овочі. Моркву я очищаю і відрізаю 3-4 широких колечка, з лука знімаю тільки верхню брудну лушпиння і мою, золотистий шар лушпиння залишаю, половину цибулини розрізаю ще навпіл і на сковороду.

2. Овочі потрібно запекти до горілого кольору, саме це дасть і колір бульйону і особливо смак. Над бульйоном я прям стою і чекаю ПЕРШИХ БУЛЕК, але дайте бульйону сильно закипіти НІ В ЯКОМУ РАЗІ, як тільки побачили бульки, перемикаємо на 1 і закидаємо овочі ( у цей же момент солимо бульйон).

3. Накриваємо кришкою і забуваємо на 1-1.5 години. Я НЕ ЗНІМАЮ ніяку пінку, вона потім сама осідає на стінки каструлі і я просто витираю полотеничком або ганчіркою чистой.

4. Через 1.5 години відкриваємо і насолоджуємося кольором і запахом бульйону, викидаємо овочі, витираємо стінки каструлі від бархатушек. Ваш бульйон готов.

Відео рецепт 👇