Сирний крем суп з плавленим сиром, картоплею, морквою та цибулею

Як смачно зробити Сирний крем суп з плавленим сиром, картоплею, морквою і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Осінь – пора теплих, обволакивающих, ароматних крем-супів. Один з найпопулярніших, безумовно, сирний 🧀.

Інгредієнти

Нехитрі інгредієнти на 4 порції:

🧅 невелика цибулина
🥕 морквина
🥔 6-8 картоплин
🥛 100 гр вершків
🧀 плавлений сирок Чеддер
🌻 рослинне масло для смаження
🧂 сіль, спеції за смаком

Сирний крем суп з плавленим сиром, картоплею, морквою і цибулею покроковий рецепт

1. В невеликому сотейнику на рослинному маслі обсмажуємо порізані цибулю і моркву. Через пару хвилин туди ж відправляємо картопля, заливаємо невеликою кількістю окропу, щоб тільки покривав овочі, і варимо до готовності. Коли картопля зварився, додаємо в суп спеції, вершки і подрібнений сыр.

2. Варимо, поки Чеддер повністю не розплавиться, у мене пішло хвилин 5-7. Подрібнюємо в блендері і все, ваш суп готовий! А подавати до столу його можна з апетитними домашніми сухариками: 🍞 хліб порізати на маленькі брусочки і сушити в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин, періодично помішуючи 🧄
3. Тим часом розчавити пару зубчиків часнику і змішати з невеликою кількістю оливкової олії 🧂в готові гарячі додаємо сухарики часникове масло, сіль і будь-які спеції: копчена паприка, прованські трави, гострий перчик.

4. Ретельно перемішуємо. Моїм домашнім суп дуже сподобався, а сухарики сміли так швидко, довелося робити другу порцию.