Мексиканський суп з квасолею і фаршем на вершках

Готуємо Мексиканський суп з квасолею і фаршем на вершках рецепт простий.

Інгредієнти

– фарш – 200г;
– цибуля – 1шт;
– морква – 1шт;
– вода – 1л;
– квасоля консервована – 1 банка;
– лавровий лист – 2ШТ;
– вершки – 200мл;
– сіль, спеції, зелень – за смаком

Мексиканський суп з квасолею і фаршем на вершках покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву нарізати і обсмажити на невеликій кількості олії. Додати фарш і обсмажити до рум’яності з овощами.

2. Посолити, поперчити. Влити воду, додати квасолю (без рідини), готувати 5 хвилин. Влити вершки і довести до кипения.

3. Залишити суп настоятися і додати рубану свіжу зелень. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇