Курячий суп з вермішеллю і картоплею домашній

Курячий супчик! максимально простий і швидкий! на всю родину – ніяких складнощів! *у мене баняк на 3,5 літра. Як зробити Курячий суп з вермішеллю і картоплею домашній рецепт простий.

Інгредієнти

вам знадобиться для бульйону:
Курча корнішон
*взагалі хоч грудку і варіть використовуйте цей бульйон, але найбільше мені подобаються курчата
цибулина
морквина
лавровий лист
сіль
перець горошком

Вам знадобиться для супу.
150 гр цибулі
150 гр моркви
200 гр картоплі
150 гр вермішелі
і куряче м’ясо з курчати

Курячий суп з вермішеллю і картоплею домашній покроковий рецепт

1. заливаємо курчати холодною водою і кип’ятимо. обов’язково знімайте пінку! це вплине на підсумкову прозорість бульйону. коли вода закипить – зменшуємо до мінімуму і додаємо моркву, цибулю, лавровий лист і перець горошком. варимо годину, періодично знімаючи пінку. солимо в самому конце.

2. Вам знадобиться для супу. курча розбираємо на шматочки. моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно нарізаємо. картоплю нарізаємо на дрібні кубики. моркву і цибулю обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла протягом 5-6 хвилин на середньому вогні. картопля закидаємо в бульйон – кип’ятимо і варимо 10 минут.

3. додаємо засмажку з моркви і цибулі, додаємо куряче м’ясо і додаємо вермішель. варимо суп на 2 хвилини менше, ніж зазначено на пачці для вермішелі. моя вариться дві хвилини – тому я відразу зняла суп з вогню – вона чудово довариться в гарячому супі. залишаємо на 5 хвилин і можна подавати до столу! приємного апетиту!

Відео рецепт 👇