Смачний суп пюре з гарбуза з вершками і картоплею

Як смачно зробити Смачний суп пюре з гарбуза з вершками і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Щоб створити і у Вас прекрасну атмосферу осені, поділюся рецептом самого смачного супу-пюре з гарбуза. Я не дуже любила овочеві супи, але, коли я спробувала цей, я зрозуміла, що це любов на все життя 😂

Інгредієнти

Для супу:
🍁400 г гарбуза;
🍁 2 середніх картоплини;
🍁1 морква;
🍁1 головка ріпчастої цибулі;
🍁150-200 мл вершків 10%;
🍁Чорний перець, сіль за смаком;
🍁часник Сушений;
🍁Оливкова олія;
🍁Коріандр, базилік, орегано сушене або інші улюблені спеції;
🍁Тертий пармезан, гарбузове насіння для прикраси;
🍁 Сухарики для подачі.

Смачний суп пюре з гарбуза з вершками і картоплею покроковий рецепт

1. Я гарбуз очищаю, кладу в фольгу, посипаю базиліком та орегано, скроплюю оливковою олією і запікаю 30-40 хв. при 180 •С. Тим часом наливаю 1 л води, відварюю картоплю і роблю класичну засмажку з цибулі і моркови.
2. Викладаю в каструлю з картоплею зажарку, готові шматочки гарбуза, сіль, перець, часник сушений, даю закипіти 2 хвилини і збиваю це все блендером, потім розбавляю вершками до потрібної консистенції і знову ставлю на вогонь до закипания.
3. Подаю, прикрасивши гарбузовим насінням або арахісом, пармезаном, копченої паприкою. Можна ще додати шматочки обсмаженого бекону і сухарики. Це безумно вкусно!!!