Солянка мясна з картоплею

Як смачно зробити Солянка м’ясна з картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. А я завжди думала, що це мега калорійний суп. Сьогодні готувала для Льоші і порахувала.

Інгредієнти

Вихід – 1535 гр
Порцій – 3
КБЖУ на 100 гр 87/6/5,5/3,2

Вода – 1,7 л
Гомілка куряча 2 шт
Сарделька яловича 1 шт 150 гр
Карбонат свинячий 100 гр
Ковбаса варено-копчена 80 гр
Картопля 120 гр
Цибуля 150 гр
Маринований огірок 100 гр
Маслини 50 гр
Сіль, лимон

Солянка м’ясна з картоплею покроковий рецепт

1. У каструлю наливаємо воду, кладемо гомілку і варимо близько 40 хвилин (я варила годину на повільному вогні) потім дістаємо і відокремлюємо від кісток. М’ясо нарізаємо шматочками і кидаємо назад у кастрюлю.
2. Картоплю, карбонат, ковбасу і сардельку теж нарізаємо і відправляємо в каструлю до курки. Варимо хвилин 20 і поки займемося цибулею. Цибулю і огірки нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Потім додаємо томатну пасту і трохи бульйону з кастрюли.

3. Тушкуємо хвилин п’ять і викладаємо все в каструлю. Солимо, додаємо маслини. Варимо ще 5 хвилин і вимикаємо. Даємо настоятися півгодини і розкладаємо по тарілках. У кожну тарілку кладемо лимон або лайм.