Вершковий курячий суп з картоплею та морквою

Як смачно зробити Вершковий курячий суп з картоплею та морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт для тих, хто хоче смачний вершковий суп, але не хоче морочитися

Інгредієнти

курка – у мене стегна (3 маленьких)
можна взяти грудку і тоді суп буде менш жирним
вода – 1,5 л.
картопля – 3 шт маленьких
цибуля – 1/2
морква – 1/2
вершковий сир – 80г
спеції за смаком

Вершковий курячий суп з картоплею та морквою покроковий рецепт

1. Наливаємо в каструлю води, кладемо м’ясо і ставимо на вогонь. Перед закипанням з’являється пінка – я прибираю. Як тільки вода закипить – зменшуємо і варимо м’ясо ще хвилин 30. Поки вариться м’ясо можна обсмажити овощи.

2. Морковь натираємо на тертці, цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді хвилин 7-8 на середньому вогні до золотистого кольору. Готове м’ясо виймаємо й даємо охолонути. Нарізаємо його на невеликі шматочки, очищаємо картоплю і теж нарізаємо на кубики.

3. Додаємо всі інгредієнти в суп + спеції і варимо хвилин 20 (до повної готовності картоплі) на невеликому вогні зменшуємо на мінімум і додаємо вершковий сыр.

4. Даємо розчинитися і все, наш суп готовий! Дайте йому настоятися ще хвилин 20-30 і можна есть.

Відео рецепт 👇