Томатний суп з гарбузом, сочевицею і фрикадельками

Як смачно зробити Томатний суп з гарбузом, сочевицею і фрикадельками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Навіть якщо ваші діти не люблять гарбуз, вони будуть їсти цей суп! Ось побачите! Неймовірно смачний! Те, що потрібно для пізньої осені. Буду дуже рада, якщо спробуєте! Обов’язково пишіть мені свої враження від нього!

Інгредієнти

500 г м’якоті гарбуза
200 г червоної сочевиці
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 банка помідорів у власному соку (або 2 ст. л томатної пасти розвести в 300 г води, або 300-400 г свіжих помідорів подрібнити бленедром)
300 г м’ясного фаршу
сіль, перець, цукор, орегано
Масло для смаження
1,5 л бульйону (або води)

Томатний суп з гарбузом, сочевицею і фрикадельками покроковий рецепт

1. На дно каструлю додати трохи олії, викласти нарізану кубиками гарбуз і обсмажувати 5 хвилин. ⠀ Додати дрібно нарізану цибулю і часник. Всипати чайну ложку орегано. ⠀ Обсмажувати до м’якості цибулі. ⠀

2. Додати сочевицю, бульйон (або воду), посолити і варити 15 хвилин. ⠀ У фарш додати сіль, перець, можна порізати зелені. ⠀ Сформувати фрикаделку і додати в суп разом з томатами. ⠀

3. Спробувати суп і довести дт смаку: додати трохи цукру, щоб компенсувати кислоту томатів, черницю перець, за бажанням можна додати гострий перець чилі. ⠀ Довести до кипіння – суп готовий)

Відео рецепт 👇