сирний Суп з плавленого сиру

Як смачно зробити сирний Суп з плавленого сиру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуууже смачний крем-суп з плавленим сирком!
Готуємо?

Інгредієнти

Курячий бульйон – 1-1.5 л
Картопля – 5 шт
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Сир плавлений – 180 р
Масло вершкове – 30 г
Петрушка – 30 г
Багет – 1 шт
Оливкова олія – 1 ст. л.
Часник сушений – 1 ч. л.
Сіль – за смаком

сирний Суп з плавленого сиру покроковий рецепт

1. Для бульйону відварити курку. Додати туди моркву, цибулю, гілочки кропу, лавровий лист, чорний перець горошок та сіль. З готового бульйону вийняти м’ясо і овочі, процідити через сито. У каструлі на вершковому маслі обсмажити цибулю і морковь.

2. Додати туди картоплю і залити бульйоном так, щоб бульйон покрив овочі. Додати сіль за смаком. Варити до готовності. 4. Пробити блендером до об’єднання інгредієнтів. Додати бульйон, що залишився і відрегулювати окропом суп до потрібної консистенції. Додати плавлений сир. Якщо сир твердий, то нарізати дрібно, проварити кілька хвилин і ще раз пробити блендером.

3. Якщо м’який сир, то він розчиниться самостійно. Проварити кілька хвилин всі разом. Відрегулювати сіль за смаком. Вимкнути вогонь. Для грінок багет нарізати, додати сушений часник і оливкове масло. Запікати при 200 градусах до хрусткої скоринки близько 10 хвилин. При подачі до супчику додати петрушку і гренки.

Відео рецепт 👇