Суп з фрикадельками і сочевицею консервованої

Суп з фрикадельками, з насиченим і смачним бульйоном, те, що потрібно холодним осіннім вечором. У бульйон додала консервовану сочевицю, можна замінити на дрібну квасолю, а можна взагалі не додавати. Як зробити Суп з фрикадельками і сочевицею консервованої рецепт простий.

Інгредієнти

Для фрикадельок:
М’ясний фарш – 500 гр
Кінза свіжа (петрушка) – 20 гр
Часниковий порошок – 0,5 ч. л.
Часник – 1 зуб
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Для бульйону:
Картопля – 1 шт
Помідор – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт
Селера – 1 стебло
гаряча Вода – 1,5 літра

Інгредієнти, які додаємо в самому кінці в суп:
Лук зелений – 3 стебла
Кінза – 20 гр
Лавровий лист – 1 шт
Сухої томат – 1 ч. л.
Часник – 2 зуб
Цукор – 0,5 ч. л.
Перець чорний мелений – за смаком
Сіль – за смаком
Сочевиця консервована (можна на квасолю білу замінити) – 1 банку

Суп з фрикадельками і сочевицею консервованої покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти для фаршу, наліпити фрикадельки. ⠀ У каструлю покласти нарізані картоплю, помідори, цибуля, селера – залити гарячою водою 1,5 літра, дати закипіти, посолити, поперчити, варимо 10 хвилин. ⠀

2. Покласти у бульйон фрикадельки, прикрити кришкою, дай закипіти, варимо на невеликому вогні 20 хвилин. ⠀ Додаємо всі інгредієнти, що залишилися, – зелень, лавровий лист, часник, томат сухий сахар.

3. Якщо треба досолити, доперчить за смаком, додати консервовану сочевицю – даємо закипіти, варимо 2 хвилини, вимикаємо огонь.

4. Даємо супу настоятися 10 хвилин і подаємо. ⠀

Відео рецепт 👇