Окрошка з яловичиною на квасі

Як зробити окрошку з яловичиною на квасі рецепт простий. 🥙 Хто сказав, що окрошку можна готувати тільки влітку? 😄 Пропонуємо вам в останні осінні дні насолодитися цим простим але дуже смачним і таким знайомим стравою – окрошкою! Готується максимально просто, головне яловичину добре відварити, до м’якого стану.

Інгредієнти

(на 2 порції):

Яловичина (лопатка) — 120 р
Чорний перець горошок — 2 р
Лавровий лист — 1 шт.
Картопля — 100 р
Яйце (С1) — 3 шт.
Огірок свіжий — 100 г
Редис — 100 г
Цибулю зелений — 30 р
Сіль — 20 г
Хрін — 20 р
Квас — 500 г
Сметана, гірчиця, хрін – для подачі

Окрошка з яловичиною на квасі покроковий рецепт

1. Яловичину відварити з додаванням чорного перцю і лаврового листа до м’якого стану. Остудити і нарізати кубиками або соломкою. Картоплю і яйце відварити до готовності і нарізати кубиком.

2. Редис нарізати соломкою, огірок кубиком. Зелену цибулю дрібно порубати і перетерти в ступці з додаванням солі і хрону. У тарілку шарами викласти овочі і мясо.

3. Останнім шаром викласти редис, залити квасом і додати суміш з цибулі, хрону і солі. Подавати зі сметаною, гірчицею і хреном.

Відео рецепт 👇