Томатний крем суп з перцем з сиром моцарелою і базиліком

Томатний крем суп з болгарським перцем з сиром моцарелою і базиліком простий рецепт.

Інгредієнти

Помідор – 350 гр
Перець болгарський – 100 гр
Часник: 2-3 зубчики
Оливкова олія – 5 гр
Сіль і перець за смаком
Базилік
Моцарелла в розсолі

Томатний крем суп з перцем з сиром моцарелою і базиліком покроковий рецепт

1. Помідори і перець нарізати на четвертинки, часник очистити. Викладаємо овочі на деко. Накриваємо кришкою або фольгою. Запікаємо все овочі 25-30 хвилин при температурі 220°C.
2. Після запікання овочів, дати трохи охолонути, після чого зняти з помідорів і перцю шкірку. Всі овочі і сік з них йдіть в блендер. Додаємо сіль, чорний перець і збиваємо до однорідної консистенции.
3. Виливаємо в тарілку, додаємо оливкову олію, шматочки моцарели і листочки базиліка. Подаємо з підсмаженими тостами і наслаждаемся.