Гарбузовий суп пюре з вершками та сиром дорблю

Як смачно зробити Гарбузовий суп пюре з вершками та сиром дорблю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– гарбуз 500 гр;
– вершки склянка;
– сир дорблю 100 гр;
– цибуля половинка;
– морква 1 штука;
– часник 2 зубчики;
– спеції імбир, паприка;
-сіль.

Гарбузовий суп пюре з вершками та сиром дорблю покроковий рецепт

1. В сковороді на середньому вогні на рослинній олії обсмажити часник, цибулю, моркву, додати специи.
2. Потім додати нарізану кубиками гарбуз, склянку води і накрити кришкою. Коли гарбуз розм’якшиться, спюрировать її заглибним блендером і перекласти в кастрюлю.
3. Поставити каструлю на середній вогонь, додати вершки і сир і варити ще 10 хвилин. При подачі посипати сумішшю насіння і шматочками сиру 🧀 або підсмаженим беконом 🥓