Суп з гарбузом і беконом

Суп, в який можна закохатися з першого погляду! А якщо спробуєте – стане найулюбленішим блюдом! Самий смачний рецепт супу з гарбузом і беконом.

Інгредієнти

1 кг гарбуза
1 середня цибулина
1 середня морква
3 шт картоплі
Бульйон за бажанням
150 мл вершків 20%
У мене два види плавленого сиру
Пармезан
Бекон
Оливкова олія
Гарбузове насіння, сухарики, петрушка

Суп з гарбузом і беконом покроковий рецепт

1. Підготувати овочі: картопля, цибуля, гарбуз і моркву очистити і нарізати. ⠀ Гарбуз і картоплю зварити до готовності. Цибулю і моркву обсмажити на оливковій олії. Перекладаємо гарбуз, картоплю, цибулю і моркву в каструлю, і пробиваємо блендером, додаємо бульон.
2. Ставимо на вогонь. Проварити до готовності овочів і додаємо сіль, спеції і вершки, і два види сиру за бажанням. Вимикаємо вогонь. ⠀ Я додаю в суп смажений бекон, пармезан, гарбузове насіння (завжди мию і обсмажую на сковорідці), сухарики, зелень. ⠀
3. Любителі супів пюре ОБОВ’ЯЗКОВО повинні приготувати такий суп. Дуже смачно! Готуйте з удовольствием!