Крем суп з кабачків, картоплі, цибулі, моркви і часником простий рецепт.
Інгредієнти
🔹Кабачки – 2 пор. шт. 600-800 гр.
🔹Картопля – 250 гр.
🔹Ріпчаста цибуля – 200 гр.
🔹Морква – 150 гр.
🔹Часник – 4 зуб.
🔹Курячий бульйон – 500 мл (або від кубика, або від курки)
🔹Черый перець – 0,5 ч. л.
🔹Базилік – 1 ч. л.
🔹Гострий перець – 0,5 ч. л.
🔹Сіль за смаком
Крем суп з кабачків, картоплі, цибулі, моркви і часником покроковий рецепт
1. Підготуй всі продукти. Моркву на крупній тертці, цибулю півкільцями, картопля і кабачок нарізаємо невеликим кубиком. Бульйон або відварюємо, або розводимо з кубиків, або рідкий. Часник измельчаем.
2. На середньому вогні Моркву з цибулею обсмажуємо на (бажано) вершковому маслі 3 хвилини. Додаємо картоплю з часником і обсмажуємо ще 7 хвилин. Закидаємо кабачок, заливаємо бульйон і засипаємо всі спеції, добре перемешиваем.
3. Як тільки почало вирувати, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 20 хв.
4. Знімаємо з вогню і блендерим. Суп виходить дуже насиченим, тому якщо ви захочете пом’якшити смак, можна додати трохи молока)
Відео рецепт 👇