Рибний суп з сьомги з вершками

Як приготувати смачний рибний суп з сьомги з вершками рецепт простий. Я катастрофічно швидко звикаю до людей, Особливо до хорошим … а таких у моєму житті дуже багато.. Сьогодні я коротенько по – ною про танцюючих людей, які залишили відбиток в моїй маленькій, але все таки душі.. Наприклад в Білорусі у мене залишилася чудова компанія дівчаток, до яких я прикипіла тілом і душею… Моя ненаглядна МаракуКа …
досі ревную коли їх хтось інший фотографує, а коли бачу, що в сторіс на стрейчинге Денис посміхається (значить він жартує вже для когось іншого)- взагалі біль🤣… Відпочиваючи в готелі в Золотих пісках я знайшла Стефа. Чудова, яскрава ,життєрадісна… Тут здавалося б взагалі просто і зрозуміло – кілька днів разом і розбіглися 🤣( все як у сучасних відносинах)… Але через тиждень спільних тренувань 3 рази в день… як то було дуже сумно усвідомити, що з ранку не буде розтяжки, а вдень ми не будемо вчити нові рухи на Зумбе…
Переїхавши в Болгарію – я вибрала тренування на яких знайшла тренера Калину. З нею я вже займаюся(а взагалі то танцюю) 2 місяці. І раптово змінилося розклад і вчора була нова дівчинка , новий тренер. Вона чудова… Але вона взагалі не Калі …. Тренування пройшло добре… А вдома мене накрило теплим ковдрою і сумом…
Тому що я звикла до мого маленького усмішливого чоловічкові… З одного боку звичайно це абсурдно звикати до (на перший погляд ) стороннім людям і тому сумувати коли життєві шляхи ведуть в іншу сторону… Але обертаючись – я рада, що зустрічаю так багато професіоналів з душею! Нехай іноді мені доводиться з ними розлучатися…

Інгредієнти

обрізь сьомги для бульйону
250 гр смачної риби (це мб тріска або сьомга або ін)
2 шт картоплі
200 гр овочів (у мене була овочева суміш з моркви, брокколі і зелених трав)
100мл вершків
40 г сирок плавлений
сіль,
перець чорний мелений
лавровий лист
мускатний горіх

Рибний суп з сьомги з вершками покроковий рецепт

1. З обрізу сьомги зварити бульйон , процідити . У цій воді варити картоплю близько 10 хвилин. Потім додати рибу і варити ще 5 минут.
2. Додати овочі, що залишилися, спеції і лавровий лист. Варити після закипання 3 минуты.
3. Додати вершки, сирок, довести до кипіння і вимкнути. Суп готовий. Приємного аппетита.