Суп з галушками на бульйоні

Як смачно зробити Суп з галушками на бульйоні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Суп з галушками на бульйоні покроковий рецепт

1. Для початку всі за вашим стандарту. Робимо бульйон, проціджують, нарізаємо м’ясо на шматочки. У мене яловичина на кістці, бульйон дуже смачний 😍 Нарізаємо картоплю на шматочки, заливаємо холодною водою мінімум на 15 хвилин і зливаємо воду ( так ми трохи очищаємо від крохмалю картопля).

2. Варимо картоплю в бульйоні. Паралельно робимо засмажку. У мене на топленому маслі смажений цибулю, моркву і томатна паста. З’єднуємо в бульйоні зажарку, м’ясо, солимо за смаком, знімаємо пінку. У цей момент можна додати лавровий лист. Для галушок: 1 яйце з’єднуємо з 1 ст. л молока, пробиваємо, зовсім трохи солі. 2 ст. л борошна з гіркою ‼️

3. Важливий момент! Спочатку в помірно киплячий бульйон робимо 1 клецку для перевірки. (Приблизно 1/2ч.л. тесту, трохи більше). Якщо вона спливла і вам вона подобається, то готуємо остальные.

4. Якщо вона сильно розвалилася – значить додавайте ще в тісто трохи борошна. Невеликі шматочки тіста в бульйоні допустимі, але основна частина все-таки повинна бути кріпенька. Видно що в моєму супі є міні міні галушки- це не страшно 👌

Відео рецепт 👇