Суп чихиртма з курки по грузинськи

Як смачно зробити Суп чихиртма з курки по грузинськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Незвичайний за смаком і консистенцією суп.

Інгредієнти

Курка – 800 гр.
Вода – 3 літри.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Часник – 3-4 зубчики
Борошно – 2 ст. л.
Яйце – 3 шт.
Масло вершкове
Оцет яблучний – 4 ст. л.
Сіль
Кінза

Суп чихиртма з курки по грузинськи покроковий рецепт

1. варимо Курку 1,5 години. По закінченні варіння витягуємо з бульйону. На вершковому маслі обсмажуємо дрібно порізану цибулю і часник до прозорості. Додаємо борошно і додаємо кілька половников готового бульона.

2. Ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. У гарячий бульйон вливаємо борошняну суміш, перемішуємо. М’ясо відокремлюємо від кісток, нарізаємо і відправляємо в суп. Збиваємо яйця з уксусом.

3. Потім в киплячий бульйон тонкою цівкою вливаємо яєчну суміш, постійно помешивая.

4. Солимо, додаємо кінзу. Варимо ще 2 хвилини і знімаємо з вогню. Можна знімати пробу!

Відео рецепт 👇