Вершковий суп з картоплею і рисом з фрикадельками для дітей

Вершковий суп з картоплею і рисом з фрикадельками для дітей простий рецепт.

Інгредієнти

Куряче філе 1/2 частина
Картопля 2 шт.
Моркву і цибулю 1/2 частина
Рис 2 ст. л.
Плавлений сирок 1 шт.
Спеції за смаком

Вершковий суп з картоплею і рисом з фрикадельками для дітей покроковий рецепт

1. Очистити і дрібно нарізати цибулю. Кубиками нарізати картоплю. Моркву натерти на дрібній тертці. Перекрутити фарш і додати в нього сирий рис. Плавлений сирок натерти на терке.

2. Сформувати фрикадельки і кинути в киплячу воду. Підготувати зажарку, на олії ДХІ обсмажити цибулю і моркву. Далі додати до фрикадельок. Додати улюблені спеції і сіль (після року). У бульйон додати картофель.

3. Готувати періодично перемішуючи. За 10-15 хв. до готовності додати плавлений сирок і перемешать.

Відео рецепт 👇