Вершковий крем суп з гарбузом, морквою, цибулею і часником на вершках

Вершковий крем суп з гарбузом, морквою, цибулею і часником на вершках простий рецепт.

Інгредієнти

морква – 2 шт.
м’якоть гарбуза – 400 р
цибуля ріпчаста – 1 шт.
імбир – шматочок
часник – 2 зуб.
вершки 10% – 200 мл
масло рослинне – 2 ст. л.
каррі – 1 ч. л.
паприка (краще копчена) – 1/2 ч. л.

Вершковий крем суп з гарбузом, морквою, цибулею і часником на вершках покроковий рецепт

1. Овочі нарізати середніми кубиками, імбир очистити і натерти на дрібній тертці. У каструлі з товстим дном і обсмажити на олії цибулю до м’якості, додати подрібнений часник і імбир, перемішати, готувати минуту.
2. Додати моркву і гарбуз. Залити гарячим бульйоном (або окропом) овочі так, щоб вони були покриті (якщо побоюєтеся, що суп вийде дуже рідким, оскільки потім будуть ще й вершки, то можна перед тим як суп пюрировать, відлити частину бульйону, доливаючи потім при необхідності).
3. Додати каррі і паприку. Варити 20 хвилин до м’якості овочів. Пюрировать суп заглибним блендером, приправити сіллю, перцем, додати вершки і повернути на вогонь. Прогріти і зняти з вогню. Приємного аппетита!