Суп пюре з червоної сочевиці, картоплі і моркви

Як зробити Суп пюре з червоної сочевиці, картоплі і моркви простий рецепт.

Інгредієнти

✅сочевиця червона – 300 гр
✅картопля – 300 гр
✅морква – 1 шт
✅цибуля – 1 головка
✅вода – 1,5 л +-
✅Спеції – паприка, куркума , сушена м’ята, перець, сухий часник 0,5 ч. л.
✅Сіль за смаком.
✅топлене масло

Суп пюре з червоної сочевиці, картоплі і моркви покроковий рецепт

1. Все готується максимально просто і швидко. Цибулю з морквою обсмажую на топленном маслі 5 минут.

2. Далі відправляю спеції і прогріваю їх для аромату і забалтываю картоплю і сочевицю. Заливаю водою і Варю до готовности.

3. По приготуванню пробиваю блендером і подаю суп з сухарями. Рекомендую приготувати і попробовать.