Грузинський суп чихиртма з курки, яйця, цибулі та часнику

Як зробити смачний Грузинський суп чихиртма з курки, яйця, цибулі і часнику простий рецепт.

Інгредієнти

Курячі ніжки 2 шт
Цибулина для бульйону
Часник 4 зубчики
Цибулина для обсмажування
Вершкове масло 60 гр
Борошно 3 ст ложки
Яйця 3 шт
Оцет 9% 3 ст ложки
Кінза великий Пучок

Грузинський суп чихиртма з курки, яйця, лука і часнику покроковий рецепт

1. Відварюємо курку. У бульйон додати цілу цибулину і приправи, у мене лавровий лист і перець горошком Поки відварюється доурица, змішаємо яйця з уксусом.

2. Цибулю і часник дрібно нарубим і обсмажимо до рум’яного кольору на вершковому маслі, з додаванням борошна. Готову курку дістати з бульйону, відокремити м’ясо від кісток і дрібно нарезать.

3. В обсмажену цибулю додаємо бульйон, потім яйця. Далі додаємо рубане м’ясо і порізану кінзу. Солимо за смаком. Проварюємо пару хвилин і суп готов.

Відео рецепт 👇