Суп гуляш з яловичини по угорськи

Як зробити смачний Суп гуляш з яловичини по угорськи простий рецепт класичний. Густий наваристий суп-гуляш з бобовими 🍃 Любите густі супчики чи навпаки?

Інгредієнти

М’ясо яловичини ~400гр.
Картоплю ~5шт.
Болгар. перець ~1шт.
Моркву ~2шт.
Цибулю ~2гол.
Борошно ~1ст.л.
Томат. паста ~1ст.л.
Суміш бобових ~100гр.
Сіль, перець, паприка, сухий часник

Суп гуляш з яловичини по угорськи покроковий рецепт

1. М’ясо згасити, а потім обсмажити на низькій температурі до золотавої скоринки, потім додати до нього цибулю з морквою, топ. масло, перемішати і смажити хвилинки ~3. Далі додаємо борошно і спеції, перемішуємо і кладемо томат.
2. Смажимо все в томаті пару хвилин і відправляємо картопля з болгар. перцем. Перемішуємо, заливаємо воду або бульйон, засипаємо суміш бобових, ще раз перемішуємо і залишаємо під кришкою на 60 хвилин на низькій температуре.

3. Готовність дивіться з м’яса та картоплі. За необхідності доварите супчик ще хвилин 30, не збільшуючи температуру. Супчик вийде густим і наваристым.

Відео рецепт 👇