Веганські суп юшка з квасолею

Дуже дуууже смачний і корисний суп! Тут будуть бобові, які ніхто не помітить 🤫, всі незамінні амінокислоти (кіноа), йод (норі) і ароматні спеції і трави! Як зробити Веганські суп юшка з квасолею рецепт простий.

Інгредієнти

Банку білої квасолі або зварити самостійно з 250 гр сухий.
Якщо купуєте, дивіться склад! Ніякого цукру, сіль.
750 мл води
3 середніх картоплини
1 цибулина
1 стебло селери
1 помідор
2-3 листа норі
70 гр кіноа
Оливки без кісточок
Кінза
Копчена Паприка, гвоздика, перець, сіль.

Веганські суп юшка з квасолею покроковий рецепт

1. Квасоля, цибуля, селера, помідори, 2-3 ст. л оливок покласти в каструлю, залити водою і варити 15-20 хвилин. (довести до кипіння, а потім варити на середньому вогні). Пробити всі заглибним блендером. Порізати картоплю на великі шматочки, кіноа промыть.
2. Додати в каструлю. Так само покласти спеції і варити до готовності. Коли суп зварився, покласти ще пару ложок оливок, листи норі порвати, кінзу дрібно порізати і кинути в суп.
3. Дати настоятися хвилин 5 і подавати обід. Обов’язково використовуйте оливки, копчену паприку і кінзу! Вони надають супу неймовірний аромат і вкус.