Суп-пюре з гарбуза з креветками

Як смачно зробити Суп пюре з гарбуза з креветками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2 кг сирої гарбуза
400 г моркви
4 см кореня імбиру
20 мл оливкової олії
200 мл кокосового молока
1 ч. л. куркуми
1 ч. л. зіри
1 ч. л. кардамону
1/2 ч. л. перцю чилі
Сіль за смаком
Креветки, чебрець, вершки для подачі.

Суп-пюре з гарбуза з креветками покроковий рецепт

1. Гарбуз і моркву наріжте великими шматками і покладіть у форму або на деко. Додайте трохи води, щоб овочі пропікалися, і не горіли. Приберіть в духовку приблизно на 30 хвилин при 180-200°С.

2. Дайте готовим овочам охолонути, очистіть і наріжте великими шматками імбир, очистіть гарбуз, складіть в блендер разом зі спеціями, маслом і молоком. Посоліть. Измельчите.

3. Для подачі обсмажте креветки на вершковому маслі, з чебрецем і сіллю. Частина креветок залиште з головою. Сервіруйте готовий суп, додайте вершки, улюблені спеції і насолоджуйтесь ноябрем.

Відео рецепт 👇