Суп Хемультан з морепродуктами за сахалински

Як смачно зробити Суп Хемультан з морепродуктами за сахалински простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хемультан – один з багатьох в Кореї супів з морепродуктів, але в нашій країні на Далекому Сході він користується настільки великим визнанням, що хтось із блогерів самого великого російського острова назвав його «національним блюдом Сахаліну». Ось і у мене максимально адаптована версія цього супу. Готується він не більше 30 хвилин, обіцяю

Інгредієнти

●Дайкон/редька/салат з дайкона по-корейськи близько 200 гр. Беріть те, що є у вашому магазині
●Переліку паста кочудян (купити її можна на будь-якому маркетплейсе, вона йде майже у всі корейські страви) 1-2 ст ложки
●Риба/морепродукти за бажанням і смаку, густої так само визначаєте ви самі, у мене було 2 стейка палтуса, штук 5-6 гребінця і креветки штук 12-15

Суп Хемультан з морепродуктами за сахалински покроковий рецепт

1. Воду наливаємо у сотейник або каструлю, туди додаємо дайкон, редька або салат з дайкона по-корейськи, чекаємо закипання і поваримо хвилин 5.

2. Додаємо переліку пасту 1-2 ст ложки, додати всі морепродукти і варимо до готовності, на це йде не більше 10 минут.

3. Додати для краси зелень і можна їсти, незважаючи на швидкість приготування виходить дуже насичений смак! Морепродукти використовуйте доступні для вас, підійде і морський коктейль і осминожки, все, що знайдете)))

Відео рецепт 👇