Суп том ям з креветками та грибами

Як смачно зробити Суп том ям з креветками та грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Один з небагатьох тайських супів, яку любить наша сім’я.

Інгредієнти

Тигрові креветки 500гр
Гриби 300 гр
Стебла лемонграс 1шт
Помідори Черрі 6-7 шт
Цибуля ріпчаста 1/2
Імбир
Рибний соус 50 мл
Устричний соус 1ст л
Лайм 1 шт
Паста том-ям 2 пачки
Кокосове молоко 100 мл
Пучок кінзи
Вода 1 літр

Суп том ям з креветками та грибами покроковий рецепт

1. Креветки очищаємо, панцирі перекладаємо в каструлю, додаємо стебло лемонграс, імбир, цедру одного лимона, заливаємо водою і варимо 25 хвилин, після сцеживаем.

2. В сцеженный бульйон додаємо пасту том-ям, устричний соус, рибний соус, сік одного лайма і ставимо на вогонь пару закипати минут.

3. Додаємо нарізані печериці, помідори Черрі, креветки і варимо ще 5 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо кокосове молоко, свіжу кинзу і подаем.

Відео рецепт 👇